Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere – sterke eindsprint

De competitie is alweer in z’n derde week, maar het was pas onze eerste wedstrijd dit seizoen. Dit heeft alles te maken van het traditionele trainingskamp dat we ook dit jaar weer hadden belegd. Dit jaar waren Bas en Monique in Nederland gebleven, en met een aantal invallers hebben zij de honneurs prima waargenomen (twee keer een 5-3 overwinning). Ondertussen zijn Bas en Monique voor een vakantie van zeven weken naar Australië vertrokken. Wij wensen hen een ontzettend leuke en fijne tijd daar toe.

Deze week was Volant 2 de tegenstander, maar omdat Volant 1 zich heeft teruggetrokken, speelde we dus tegen de vier beste spelers van Volant.

We hebben de punten met Volant gedeeld, 4-4 dus, maar daar zag het lange tijd niet naar uit. We kwamen zelfs met 4-1 achter. Daarna had Ineke een zeer solide single, zodat we met 4-2 aan de mixen konden beginnen, en laten we daar nou erg veel op geoefend hebben in het trainingskamp (vooral de Bacardi-cola was favoriet).

Niezing Almere is na drie wedstrijden dus nog steeds ongeslagen, aanstaande zaterdag spelen we tegen Van Zijderveld en gezien hun resultaten tot nog toe moet het mogelijk zijn om deze status te behouden.

Dan nog dit: Onze sponsor Arjen Niezing (die ook dit jaar het sponsorcontract heeft verlengd), heeft het team vorig jaar prachtige handdoeken gegeven; Op de voorkant het Niezing bedrijfslogo, op de achterkant de voornaam van de speler. Als het team gaat douchen (tenminste de heren, de dames weet ik niet) hangen we de drie handdoeken netjes op een rijtje met de namen, of het logo zichtbaar in beeld. Dit levert altijd vragen en leuke discussies op van andere teams.

Zo ook deze week: we kwamen in gesprek met Nick van den Houten (team 6). Nick was erg geïnteresseerd en vond het een heel leuk initiatief. Maar… toen we vertelden dat we zelfs een handdoek voor een invaller hadden, met als naam “reserve” hadden we zijn volledige aandacht. Deze handdoek wilde hij absoluut een keertje gebruiken, dus hij moet een keertje invallen.

Nou kan dat natuurlijk niet, Nick speelt heel veel hoger dan wij, dus wellicht kunnen we een keertje een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen een gelijkwaardig team. Ik zou zeggen: Nick, neem het initiatief en nodig wat vriendjes van je uit, wij zullen er zijn en dan handdoek is (voor één wedstrijd) van jou.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Andere Bas op 06-10-2016 om 18:14 uur

  Ik wil dan wel met Nick mixen :)

 2. Tim op 06-10-2016 om 22:37 uur

  Als je dan je benen scheert en een rokje aandoet, evt wat mascara oid, dan heb ik daar wel een paar biertjes of Euro's voor over :)
  (Ga er vanuit dat je bedoelt dat jij in die mix de dame bent van de twee ;))

 3. Arjan op 07-10-2016 om 17:14 uur

  Ik wil me ook wel aanmelden voor de wedstrijd. Een vrijdagavond lijkt me een mooi moment daarvoor :P

 4. Cock op 10-10-2016 om 09:04 uur

  Nick, heren zijn dus geregeld. Nog 2 dames en de felbegeerde handdoek is van jou!

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere – sterke eindsprint ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)