Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 wint thuis met 5-3

Victor Almere-3 won zaterdagavond thuis in Sporthal Raggers van Smashing-2 uit Wijchen met 5-3. De Almeerders staan op een gedeelde tweede plaats in de eerste divisie afdeling-2 met Van Zijderveld met 20 punten.

Raggers

Roosterse-2 is de lijstaanvoerder en heeft 21 punten uit vierwedstrijden, maar daar kan verandering in komen, want komend weekend is er sprake van een zogenoemd dubbelweekend en spelen de eerste divisieteams dus twee wedstrijden. Zo speelt Victor Almere-3 zaterdagmiddag uit tegen Beca uit Arnhem en zondagmiddag thuis tegen Van Zijderveld.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 wint thuis met 5-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)