Badminton Vereniging Almere

AviAir thuis tegen TFS Barendrecht

Komende zaterdag 5 november 2016 speelt AviAir Almere om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen TFS Barendrecht. Dat is een heel belangrijke wedstrijd voor de Almeerders, want in de Carlton Eredivisie is nog van alles mogelijk wat de ranglijst betreft. Een goede uitslag zou AviAir Almere prima uitkomen, want wellicht kan er nog één of twee plaatsen geklommen worden in de laatste speelronde van de eerste fase van de eredivisiecompetitie.

AviAir

DKC heeft 45 punten evenals Van Zundert Velo, Duinwijck heeft 44 punten en AviAir Almere staat op 43 punten. En dan volgt de Roosterse BC met 35 punten en FZ Forza Amersfoort met 34 punten. We kunnen gevoegelijk aannemen dat DKC, Van Zundert Velo, Duinwijck en AviAir Almere zich geplaatst hebben voor de zogenoemde kampioenspoule, maar wie zich bij deze vier teams als vijfde zal aansluiten is nog allerminst zeker. Het kan Roosterse zijn, maar ook net zo goed Amersfoort.

Victor

Het is van belang zo hoog mogelijk te eindigen na de eerste fase. Immers er worden als het ware bonuspunten gegeven voor de tweede fase. Wie als nummer één eindigt na de eerste fase krijgt vijf bonuspunten, nummer twee krijgt vier bonuspunten enz. enz.

Beround

Het programma van de beslissende negende speelronde op zaterdag 5 november is als volgt

AviAir Almere - TFS Barendrecht
FZ Forza Amersfoort - Hoornse BV
Roosterse BC - DKC BC
Van Zundert Velo - Van Zijderveld BV
Victoria BC - Duinwijck BC
Haje

AviAir Almere speelde in het seizoen 2014/2015 tweemaal tegen TFS Barendrecht en beide wedstrijden werden door de Almeerders gewonnen met 6-2 en 7-1. Maar dat zegt hoegenaamd niets over de komende wedstrijd, want bij beide teams hebben zich personele wisselingen voorgedaan. De laatste twee wedstrijden speelde AviAir Almere uitstekend, want er werd thuis met 7-1 gewonnen van Victoria en uit met 3-5 van medekoploper Van Zundert Velo, dus een goede score moet mogelijk zijn tegen Barendrecht.

Voor de badmintonliefhebbers alle reden om één van de wedstrijden te bezoeken en de Almeerse badmintonliefhebbers worden opgeroepen om komende zaterdag AviAir Almere te komen aanmoedigen in de zeer belangrijke wedstrijd in Sporthal Raggers tegen TFS Barendrecht!

Raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir thuis tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)