Badminton Vereniging Almere

Badmintonner Mahmoud droomt van Olympische Spelen

Badmintonner Aram Mahmoud speelde al enkele keren mee met BV Almere in de Eredivisie. De Syrische asielzoeker heeft zijn draai gevonden bij de formatie van coach Erik Staats, maar heeft nog een droom: deelnemen namens zijn geboorteland aan de Olympische Spelen.

Mahmoud vluchtte voor de oorlog in Syrië en kwam in het asielzoekerscentrum in Doetinchem. Daar werd zijn badmintontalent herkend, waarna hij mocht meetrainen met de Nederlandse bondscoach. Het deed BV Almere besluiten om Mahmoud uit te nodigen om lid te worden van de club.

De ambitieuze badmintonner woont inmiddels in Almere en traint twee keer per dag. Ook geeft hij training aan de jeugd. Hij hoopt zijn badmintoncarrière voort te zetten door ook Europese toernooien te gaan spelen met als ultiem doel om voor Syrië uit te komen op de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo.

Zie verder het item over Aram via Omroep Flevoland Sport

Reageer op dit bericht (“Badmintonner Mahmoud droomt van Olympische Spelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)