Badminton Vereniging Almere

FIFA '17 toernooi in de kantine

Vorig jaar zijn we begonnen met het organiseren van de eerste BV Almere FIFA toernooien. Deze toernooien waren een groot succes met hoge opkomst en veel gezelligheid, strijd en leuke FIFA potjes. Binnenkort is er de kans om te strijden voor de felbegeerde titel FIFA 17 kampioen van BV Almere. Op 11 november 2016 om 20:00 uur start een nieuw FIFA toernooi in de kantine van Sporthal Raggers.

Heb je het spel nog nooit gespeeld? Geen probleem; om 19:30 uur zorgen we voor een speed clinic om de knoppen van het spel uit te leggen. Deelname aan het toernooi is voor leden van de Badminton Vereniging Almere. Ieder lid van de vereniging mag één introducee meenemen. Mocht je meer introducees mee willen nemen, neem even contact op met Joost Berkelmans (joost.berkelmans@bvalmere.nl), Arjan Rodenburg (arjan.rodenburg@bvalmere.nl) of Rick Blok (rick.blok@bvalmere.nl).

Toernooi opzet

De vormgeving van het toernooischema zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen. Als streven hebben wij om te spelen als koppels. Zo speel je wedstrijden 2 tegen 2 met een team dat je krijgt toegewezen. Tijdens dit toernooi krijg je namelijk niet zelf de keuze met welk team in FIFA 17 je speelt. Dit doen wij door middel van een loting. Deze teams zijn van te voren door ons op een kaartje gezet en door elkaar gehusseld. Door middel van loting mag je een van de teams blind trekken (We streven er naar om de teams in een poule gelijkwaardig aan elkaar te houden).

Console

Voor het toernooi is gekozen om gebruik te maken van de PS4. Wij hebben zelf niet genoeg consoles en controllers, daarom is de vraag of degene die een PS4 en/of FIFA 17 en/of controllers hebben om deze ook beschikbaar willen stellen voor deze avond. Geef even aan bij het inschrijfformulier of dit mogelijk is.

Aangezien het toernooi voor alle leden open is om in te schrijven, moet er wel rekening mee worden gehouden dat we pas om 20:00 uur beginnen. Wij verwachten dat het toernooi nog niet klaar zal zijn wanneer de meeste van onze jeugdleden al op bed horen te liggen. Bij de inschrijving van jeugd onder de 16 jaar willen we daarom graag toestemming van de ouders.

Om de snelheid in het toernooi te houden, vragen wij of iedere deelnemer op tijd aanwezig kan zijn. Om 20:00 uur willen wij starten met de eerste wedstrijden, dit betekend dat de loting rond 19:50 uur plaatsvindt.

Inschrijving

Inschrijven kan dit jaar als koppel of als enkele speler. Als je je als enkele speler inschrijft dan koppelen wij jou aan een andere speler die dat ook heeft gedaan. Via onderstaand formulier kan je je gegevens aan ons doorgeven. De inschrijfkosten voor dit leuke toernooi zijn 5 Euro p.p. die je dient te betalen bij Joost, Arjan of Rick bij de start van het toernooi. Mocht je nog vragen hebben mail gerust naar joost.berkelmans@bvalmere.nl, arjan.rodenburg@bvalmere.nl of rick.block@bvalmere.nl.

Inschrijfformulier BVA FIFA 17 toernooi

Ik neem een PS4 mee
Ik neem een PS4 controller mee
Ik neem FIFA 17 voor PS4 mee

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ton op 30-10-2016 om 12:10 uur

    Leuk weer jongens! Jeroen en Mike zijn graag weer van de partij.

Reageer op dit bericht (“FIFA '17 toernooi in de kantine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)