Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 verstevigt koppositie

Victor Almere-2 heeft haar koppositie in de eerste divisie afdeling 1 iets versterkt door op zaterdag 12 november 2016 thuis in Sporthal Raggers met 5-3 moeizaam te winnen van de naaste concurrent Smashing-1 uit Wijchen. Door deze overwinning heeft Victor Almere-2 nu 51 punten en Smashing-1 komt op 48 punten.

Raggers

Komende zondag 20 november spelen de Almeerders uit tegen het Utrechtse Iduna, dat op de derde plek staat met 45 punten. De thuiswedstrijd werd door de Victor Almere-2 met 6-2 gewonnen, maar dat zegt in feite niet veel over de komende wedstrijd.

Victor

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 verstevigt koppositie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)