Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 ook aan kop

Heel curieus, maar ook Victor Almere-3 voert de ranglijst aan met 46 punten in de eerste divisie afdeling 2, na een eclatante overwinning 0-8 overwinning uit op Trilan uit het Limburgse Landgraaf. Ondanks de 0-8 winst was het bepaald geen walk over voor de Almeerders, want om ieder punt werd fel gestreden. Op de tweede plaats vinden we Amersfoort-2 met 42 punten.

Victor

Zaterdagavond 19 november zijn de toppers van Victor Almere-3 te vinden in Sporthal Raggers voor de wedstrijd tegen Van Zundert Velo-2. De eerste wedstrijd werd uit met 3-5 gewonnen door de Almeerders.

Een leuke wedstrijd om te bezoeken lijkt mij.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 ook aan kop ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)