Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 raakt koppositie kwijt

Victor Almere-3 heeft afgelopen zondag 6 november in Sporthal Raggers een behoorlijke tik op de vingers gekregen door met 3-5 te verliezen van BCH-1. De Almeerders zijn daardoor met 38 niet langer de koploper in de eerste divisie afdeling 2, want Amersfoort-2 heeft 40 punten.

Raggers

Komende zondag 13 november speelt Victor Almere-3 uit tegen Trilan uit Landgraaf. De Pinkpoppers staan met 33 punten op de zevende plaats, dus dat wordt een pittige wedstrijd voor de Almeerders. Koploper Amersfoort-2 treft uit Van Zijderveld, dat 35 punten heeft.

Victor

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jeannette op 13-11-2016 om 16:22 uur

    Victor-Almere 3 heeft met 8-0 gewonnen van Trilan!!!!
    Toppers!!!

  2. Henk Staats op 13-11-2016 om 17:43 uur

    Klasse en de nieuwe koploper!

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 raakt koppositie kwijt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)