Badminton Vereniging Almere

Wat als......

Wij, Victor Almere-3, zijn inmiddels al halverwege het seizoen. De stand op de ranglijst laat toch een enigszins verrassende plek zien. Na negen wedstrijden staan we namelijk bovenaan. En dat mag toch verrassend genoemd worden. Nog voordat de competitie was begonnen werd eerste heer Sebastiaan Li al weggekocht door AviAir Almere. Het is nog altijd wachten op de betaling van de transfersom maar er is me beloofd dat het goed komt. Met drie vaste spelers werd er begonnen aan de competitie. Na acht wedstrijden hadden er al 14 verschillende spelers hun opwachting gemaakt in ons team. Onze dank richting al deze invallers is natuurlijk heel erg groot.

De eerste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen met 5-3. Dat resulteerde in een mooie derde plek op de ranglijst waarbij we al gewonnen hadden van de nummers 1 en 2. Met andere woorden alles in eigen hand en op titelkoers. Bij de zesde wedstrijd ging het helaas mis. De serie van vijf opeenvolgende overwinningen van 5-3 werd doorbroken. Er werd niet met 5-3 gewonnen maar met 6-2. De impact was zo groot dat er vervolgens werd gelijk gespeeld tegen de nummer laatst en verloren werd van de nummer 7. In de laatste wedstrijd werd er wel orde op zaken gesteld en was er een knallende 8-0 overwinning waardoor we nu vier punten los staan. Gezien de uitslagen en het feit dat alles nog heel dicht bij elkaar staat is het zeker nog geen gelopen koers.

Bij deze wil ik Amy, Cera, Deborah, Rosalie, Dave, Dennis, Gijs, Jasper, Joost, Mark en Sander bedanken voor hun bijdrage in de eerste helft van de competitie.

Wat rest na een halve competitie is de vraag: Wat als... Wat als Sebastiaan gewoon bij ons gespeeld zou hebben? Waren we dan halverwege al kampioen? Zouden we dan het hele seizoen ongeslagen blijven? Zouden al onze tegenstander met knikkende knieën onze sporthal betreden? Zouden we genomineerd worden voor sportploeg van het jaar? Zouden we een puntenrecord hebben gehaald?

Het antwoord op al die vragen zullen we nooit weten maar we zullen er alles aan doen om onze koppositie te handhaven.

Reageer op dit bericht (“Wat als...... ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)