Badminton Vereniging Almere

Zevenklappers voor de beide Victor Almere teams.

Zaterdagavond 19 november heeft Victor Almere-3 fors uitgehaald tegen Van Zundert Velo-3. De koploper in de eerste divisie afdeling 2 won met de overtuigende cijfers van 7-1 en verstevigde daarmede zijn eerste plaats op de ranglijst.

Victor

Victor Almere-3 heeft nu 53 punten uit tien wedstrijden en Van Zijderveld-2 heeft 48 punten. Amersfoort kan zich hier nog tussen wringen want die hebben 42 punten uit negen wedstrijden.

Ook Victor Almere-2 pakte zondagmiddag in Utrecht fors uit. Iduna-1 kreeg een 7-1 nederlaag aan de broek van de Almeerders. Victor Almere-2 heeft zich nu steviger aan kop genesteld in de eerste divisie afdeling 1 en voert de ranglijst aan met 58 punten uit tien wedstrijden. Smashing-1 uit Wijchen staat met 53 punten op de tweede plaats.

Raggers

Een uitmuntend weekend voor de Victorteams en een felicitatie waard!

Reageer op dit bericht (“Zevenklappers voor de beide Victor Almere teams. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)