Badminton Vereniging Almere

Zonnepanelencollectief en informatieavond Zonnemarkt 9 november 2016

Zonnemarkt organiseert wederom een informatieavond in de kantine van Sporthal Raggers. Tijdens deze avond geven wij een presentatie over wat Zonnemarkt doet en wat het voor u kan betekenen. Denkt u na over het plaatsen van zonnepanelen of bent u geïnteresseerd in wat zonnepanelen kunnen doen in uw situatie en hoe het werkt, kom dan zeker naar deze avond. Wellicht hebt u ook mensen in uw omgeving zoals, buren, vrienden of familie die aanwezig willen zijn bij deze avond. Onder het mom van het collectief kunnen wij uiteraard een mooie korting geven!

Zonnemarkt

De eerst komende avond houden wij op woensdag 9 november 2016, inloop vanaf 19.00 en de presentatie start om 19.30, tijdens en na de presentatie kunt u al uw vragen stellen. Daarnaast zal er een inschrijflijst aanwezig zijn waar u, uw gegevens kan achterlaten voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. Meld u direct aan voor de informatieavond op Zonnemarkt

Wij hopen u woensdag 9 november 2016 om 19.00 uur te mogen verwelkomen in de Sporthal Raggers

Mocht u deze avond niet kunnen en wel een vrijblijvend adviesgesprek willen, stuur mij dan een email.

Met vriendelijke groet,

Reageer op dit bericht (“Zonnepanelencollectief en informatieavond Zonnemarkt 9 november 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)