Badminton Vereniging Almere

AviAir thuis tegen Van Zundert Velo

Na de mooie overwinningen op Duinwijck thuis en DKC uit, wacht AviAir Almere komende zaterdagavond 17 december 2016 in Sporthal Raggers opnieuw een tegenstander van formaat, namelijk de landskampioen Van Zundert Velo.

AviAir

In de eerste fase van de competitie won AviAir Almere uit met 5-3 van Van Zundert Velo, maar dat zegt hoegenaamd niets over de kansen voor de Almeerders in de komende thuiswedstrijd. Immers in de kampioenspoule zijn alle teams meer dan aan elkaar gewaagd.

Beround

Zowel Van Zundert Velo als AviAir Almere wonnen hun twee eerder gespeelde wedstrijden, maar Van Zundert Velo startte de tweede fase van de competitie met vijf bonuspunten en AviAir Almere met twee en dat maakt het verschil in de stand.

Victor
Van Zundert Velo 2 - 16
DKC 3 - 15
AviAir Almere 2 - 13
Duinwijck 3 - 13
Forza Amerfsoort 2 - 06

De andere wedstrijd in de kampioenpoule is de wedstrijd tussen FZ Forza Amersfoort tegen BC Duinwijck en Amersfoort zal een goede uitslag neer moeten zetten om uitzicht te behouden op een play-offplaats.

Haje

Wij nodigen onze leden en supporters van harte uit om komende zaterdag 17 december 2016 om 19.00 uur naar Sporthal Raggers te komen om de spelers van AviAir aan te moedigen in de wedstrijd tegen Van Zundert Velo uit Wateringen!

Raggers

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. conny cashoek op 14-12-2016 om 11:09 uur

    Ik ben helaas verhinderd om te komen supporteren maar vanaf deze plek alvast ZET 'M OP AVIAIR. Ik wil wel weer naar Den Bosch dit jaar !!

  2. Geert op 14-12-2016 om 18:53 uur

    Dan ga ik ook mee en met ons zeker zoveel supporters als naar de vorige finale.

Reageer op dit bericht (“AviAir thuis tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)