Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams aan kop in de eerste divisies

Zaterdag 3 december 2016 won Victor Almere-2 met de mooie cijfers 6-2 van Van Zundert Velo-2 uit Wateringen en daarmede handhaaft Victor Almere-2 zich aan kop in de eerste divisie afdeling-1 Maar ook Victor Almere-3 deed goede zaken in het Limburgse Roosteren door daar met 5-3 te winnen van Roosterse-2 en dat betekent ook de eerste plek op de ranglijst in de eerste divisie afdeling 2.

Victor

Smashing-1 (61 punten) is de naaste concurrent van Victor Almere-2 (64 punten), want Smashing zette Slotermeer zonder pardon met 8-0 opzij en Amsterdammers zijn met 17 punten de hekkensluiter en handhaving in de eerste divisie zal nog een hele toer worden voor Slotermeer. En komend weekend speelt Victor Almere-2 uit tegen Slotermeer en Smashing treft Amersfoort-3.

Victor Almere-3 staat met 58 punten op de eerste plaats en staat vier punten voor op Amersfoort-2. Komende zondag vindt in Sporthal Raggers de kraker van Victor Almere-3 tegen Amersfoort-2 plaats, dus dat belooft wat.

Raggers

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jeannette op 07-12-2016 om 10:21 uur

    Publiek en aanmoediging voor team 3 is welkom as zondag :)

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams aan kop in de eerste divisies ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)