Badminton Vereniging Almere

Overlast door werkzaamheden in de bouldershal

De komende weken en maanden wordt de voormalige bowlshal omgebouwd tot een bouldershal. Dat is een forse klus en dat brengt voor de BVA-leden ook de nodige overlast met zich mee.

Tijdens de verbouwing is de bowlshal voor de BVA-leden niet meer beschikbaar of toegankelijk, alleen voor dringende zaken, zoals een wedstrijd van het eerste, het tweede of het derde team. Dan kunnen de spullen gepakt en terug gezet worden. Er zullen daartoe slechts een beperkt aantal personen nog toegang tot de ruimte krijgen. Zaken die vaker nodig zijn zoals de telborden, training shuttles e.d. zullen daarom tijdelijk in de fysioruimte geplaatst moeten worden.

Als gevolg van de verbouwing zullen bouwmaterialen en gereedschappen zoals cirkelzagen, zaagtafels, spijkermachines e.d. aanwezig zijn in de bouldershal. Dat is dus ronduit een gevaarlijke omgeving voor kinderen en ook voor volwassenen, vandaar de afsluiting.

Als de bouldershal in gebruik is genomen kunnen we terecht in een gemeenschappelijk krachthonk en een BVA-opbergruimte die ons beschikbaar is gesteld door de boulders voor een periode van drie jaar.

Het is de bedoeling dat we na die periode van drie jaar een eigen krachthonk en opbergruimte creëren in een daartoe nieuw te bouwen eigen ruimte.

Bent u nieuwsgierig wat boulderen inhoudt kijk dan op de boulderwebsite.nl en voor een impressie van de bouldershal zie de foto.

Reageer op dit bericht (“Overlast door werkzaamheden in de bouldershal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)