Badminton Vereniging Almere

Recreanten Sinterkersttoernooi 2016

Maandagavond 12 december is weer het jaarlijks Sinterkersttoernooi gehouden. Zoals altijd voerden gezelligheid en plezier de boventoon maar desondanks was het fanatisme er niet minder om. Een kort verslag. Alle foto´s kun je hier zien in het fotoalbum Sinterkersttoernooi

Raggers
a0046

De recreantencommissie is er weer in geslaagd een leuke avond te organiseren. Alle deelnemers werden verzocht een kleinigheidje mee te nemen dat na afloop van het toernooi als prijs diende. Dus een prijs voor alle 49 deelnemers. Met behulp van enkele leden werd de zaal speelklaar gemaakt en kon er gespeeld worden.

a0031

Ook een jaarlijks terugkerend gebeuren is dat leden die zich hebben opgegeven niet op komen dagen of te laat komen en komen spelen terwijl ze zich niet hadden opgegeven. Dat maakte het indelen op sterkte wel wat lastig maar dat mocht de pret niet drukken. Peter van Soest liet er weer een formule op los en kijk............een weer aangepast schema.

a0038

Ook wordt er elk jaar weer iemand in het zonnetje gezet en dat das deze keer onze nieuwste lid Sabrina Geduld. Daarna konden de winnaars, dus elke deelnemer, na oproep een prijs uitzoeken.

a0051

Er werd gespeeld in tijdsblokken van 10 minuten en er werd elke keer in een andere samenstelling tegen een ander koppel gespeeld. Degene die de meeste punten bij elkaar had gemept eindigde dus op de eerste plaats. Dan die de op een na meeste punten scoorde natuurlijke de tweede plaats etc.

a0098

Ook was er voor iedereen een stuk taart. De taarten zijn door enkele leden gebakken. Erg bedankt voor de genomen moeite en de tijd die jullie er in hebben gestoken.

a0128

Na afloop van dit ritueel zijn de meesten nog enkele uurtjes gezellig nagebleven. Al met al zien we al weer uit naar het eindeseizoenstoernooi.

a0103

Als je oliebollen wilt bestellen doe dit dan via BV Almere. Team 19 zal ook dit jaar weer oliebollen maken. Later deze week vind je alle info over bestellen e.d. op de website.

qontent

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. conny cashoek op 14-12-2016 om 11:07 uur

    Als ik deze gezelligheid zo lees en zie overweeg ik bijna zelf om stiekem recreant te worden ! Ziet er allemaal top uit recreantencommissie !! en ik heb alvast weer wat mooie foto's voor het jaarverslag volgend jaar :)

Reageer op dit bericht (“Recreanten Sinterkersttoernooi 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)