Badminton Vereniging Almere

Verslag Pepernoten toernooi 2016

Afgelopen vrijdag 2 december was het weer tijd voor het jaarlijkse Pepernotentoernooi, wat ook dit jaar weer een enorm succes was. Met een opkomst van zo’n 90 kinderen was het een gezellige drukte in sportcomplex Raggers.

Als eerste begonnen we met de warming-up, deze werd verzorgd door meester Eddy Odijk. Tijdens de warming-up
kwam de Sint binnen met zijn vier pieten. Na het uitdelen van de pepernoten werden alle kinderen op acht banen in poules verdeeld en speelden ze dubbels tegen elkaar, met steeds weer een andere partner en een andere tegenstander. Op de twee overgebleven banen konden er met de Pieten die tijdens de warming-up binnenkwamen verschillende spelletjes gespeeld worden, zoals pakjes in de schoorsteen gooien en met ballonnen overslaan. Dit jaar waren ook onze mini's aanwezig die door de pieten beziggehouden werden met de diverse spelletjes. Dit werd met groot plezier gade geslagen door menig ouder en grootouder.

Geen bestandsnaam opgegeven

En elke ronde was er een andere baan die pauze had, deze konden dan naar de kantine gaan om gezellig wat pepernoten te eten en een AA’tje te drinken.

Na afloop was er natuurlijk van elke baan iemand de winnaar. Deze winnaar kreeg van de Sint een lekkere grote chocoladeletter. Maar de rest van de baan bleef niet met lege handen achter, voor hen hadden de Pieten kleine chocoladeletters meegenomen.

Al met al was het een gezellig en druk toernooi. Als laatste bedanken we nog alle ouders die bereid waren om bij de banen en achter de bar te helpen. En tegen de kinderen zeggen we: tot volgend jaar! Want dan is er natuurlijk weer een nieuw Pepernotentoernooi. De volledige reeks foto's zijn binnenkort te bewonderen in de fotogalerie.

Reageer op dit bericht (“Verslag Pepernoten toernooi 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)