Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 nog net koploper

Victor Almere-2 mag zich in de eerste divisie afdeling 1 nog net de koploper noemen. De Almeerders staan qua punten gelijk met Smashing-1 uit Wijchen, namelijk 75 punten uit 13 wedstrijden. Op basis van een beter 'doelgemiddelde' mag Victor Almere-2 zich lijstaanvoerder noemen.

Victor

Afgelopen zondag 18 december werd er thuis in Sporthal Raggers gewonnen van Amersfoort-3, maar Smashing-1 won met 7-1 van het Groningse Amor-1 en kwam langzij.

De eerstvolgende wedstrijd is op zondagmiddag 8 januari 2017 in Groningen tegen Amor-1. Smashing treft dan de laagvlieger DKC-2 en het is dus bepaald geen uitgemaakte zaak wie de koploper is na dit weekend van 7 en 8 januari 2017.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 nog net koploper ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)