Badminton Vereniging Almere

Emmy Vlaar en Eddy Odijk Lid van Verdienste

Voorzitter Henk Staats maakte in zijn Nieuwjaarsspeech op 8 januari 2017 in Sporthal Raggers bekend dat Emmy Vlaar en Eddy Odijk door het bestuur van de vereniging zijn benoemd tot Lid van Verdienste.

Emmy Vlaar is niet langer onze combinatiefunctionaris. Ook daarvan heeft u kennis kunnen nemen. De badmintonjuf van Almere, die haar taak meer dan voortreffelijk uitvoerde, is niet eens opgeroepen voor een sollicitatiegesprek bij de Schoor, de organisatie waar de combinatiefunctionarissen onder vallen met ingang van 2017.
Het bestuur heeft gemeend Emmy te moeten benoemen tot Lid van Verdienste van de vereniging. Zij heeft haar werkzaamheden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd en daarnaast ook vrijwilligerswerk gedaan.

Eddy Odijk. is al meer dan 15 jaar actief als trainer, maar ook als vrijwilliger voor met name de jeugd van de de vereniging. Beide taken voert Eddy met heel veel plezier uit. Zijn drijfveer is om de Almeerse jeugd het badmintonnen bij te brengen en daarin slaagt hij uitstekend. Het bestuur heeft derhalve besloten Eddy Odijk te benoemen tot Lid van Verdienste van de vereniging.

Voorts haalde Henk Staats nog aan dat Ank Oosterling na jaren stopt met vrijwilligerswerk bij de vereniging. Ank is vanaf het begin als vrijwilliger betrokken geweest bij de vereniging en de beheerstichting onder meer bij de kantine en de barvrijwilligers. Dat is een applaus waard en zeker ook een flesje wijn. Zij wordt opgevolgd door Maren Lanzi die we binnen de beheerstichting van harte welkom heten. Ank Oosterling is overigens al Lid van Verdienste van de vereniging sinds 1998.

U heeft op onze site kunnen lezen dat Vincent Festen terugtreedt als penningmeester van onze vereniging per 1 augustus 2017. Vincent is zo 'n jaar of 20 penningmeester geweest van de vereniging, niet alleen van de vereniging maar ook van de Stichting BadminTop en de BSAO. Maar we hebben een opvolger en wel in de persoon van Richard Schrijer. Richard deed al de financiële administratie van de Stichting BadminTop. Maar we zijn nog wel op zoek naar een opvolger van Vincent bij de BSAO, want ook daar stopt Vincent mee.
Nu denkt u misschien waarom wordt Vincent niet benoemd tot Lid van Verdienste? Wel dat kan niet, want dat is hij al. Maak hem dan Erelid, wel dat kan ook niet, want ook dat is hij al. We gaan natuurlijk op gepaste wijze afscheid nemen van Vincent, daar kunt u op rekenen.

Overigens sinds januari 2016 heeft Vincent de ledenadministratie overgedragen aan Jos Wu en daar zijn we maar wat blij mee.

Dan nog even de komst van de boulders in ons complex. De boulders zijn flink aan het verbouwen en zij hebben de vaart er in. Voor de badmintonners geeft dat zonder meer ongerief, want het krachthonk is tijdens de verbouwing soms niet beschikbaar. Na de verbouwing kan er weer volledig gebruik worden gemaakt van het krachthonk, maar we moeten ons als gebruikers realiseren dat we te gast zijn. De boulders huren voor drie jaar en hebben daarna het recht de bouldershal te kopen.

Cock van Puffelen van C&B Entertainment kondigde aan dat zij eind februari 2017 een zogenoemde pubquiz gaan organiseren voor de leden van de vereniging.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. stephan op 10-01-2017 om 07:28 uur

  Een meer dan terechte benoeming voor beide!

 2. Cock op 10-01-2017 om 09:59 uur

  Van harte gefeliciteerd. Idd zeer terecht!

 3. EdwinG op 11-01-2017 om 20:03 uur

  Zeker meer dan verdiend. Gefeliciteerd Emmy en Eddy!

 4. Roskam op 12-01-2017 om 08:35 uur

  Proficiat voor beiden en ik hoop dat BVA nog lang mag genieten van deze kanjers.

 5. conny cashoek op 12-01-2017 om 14:15 uur

  Beste Emmy en Eddy , van harte gefeliciteerd, dik verdiend door jullie beiden !!

Reageer op dit bericht (“Emmy Vlaar en Eddy Odijk Lid van Verdienste ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)