Badminton Vereniging Almere

J2 kampioen U17

Vol vertrouwen vertrok de J2 richting Wormer voor de voorlaatste wedstrijd tegen De Shuttle. Bij 4 punten of meer zou het kampioenschap een feit zijn.

Iets voor 1 uur begon de wedstrijd tegen De Shuttle. Bij de mannendubbel van Robin en Yevgeni leek er toch kampioenschapstress te zijn. Nadat de eerste set overtuigend werd gewonnen, begonnen de fouten langzamerhand op te komen. De tweede en derde set gingen uiteindelijk naar de heren van De Shuttle, waardoor de stand op 1-0 kwam en de eerste mannendubbel van het seizoen werd verloren. Bij de vrouwendubbel van Anne en Laura ging het veel beter. De meiden van De Shuttle liepen achter de feiten aan en moesten in twee sets hun meerdere erkennen in de dames van Almere. Hierdoor kwam de stand op 1-1

De eerste mannenenkel werd gespeeld door Victor, die als enige nog ongeslagen was en zelfs nog geen set verloren had. Helaas bleef dit niet zo. Victor had moeite en verloor de eerste set nipt. Daarna herpakte Victor zich en won de tweede en derde set vrij eenvoudig en bracht de stand op 1-2 voor Almere.

Vervolgens stond Anne klaar om het derde punt van de wedstrijd te pakken in haar single. Deze werd ook eenvoudig gewonnen en de stand was 1-3.

Nadat ook Yevgeni zijn single won was het kampioenschap een feit. Het feestje moest echter nog even wachten, want er moesten nog 3 wedstrijden gespeeld worden. Helaas verloor Laura haar single en haar mix met Robin, maar Victor en Anne wonnen de mix wel en brachten daarmee de eindstand op 5-3 in het voordeel van Almere

Daarna kon het feestje losbarsten en werden er medailles uitgedeeld en werd er "champagne" gedronken op het kampioenschap.

Nu kan er volop worden voorbereid op de Regiokampioenschappen, waar onder meer de J4 de tegenstander zal zijn.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 24-01-2017 om 23:23 uur

    Van harte gefeliciteerd!! :)

  2. Henk Staats op 25-01-2017 om 06:52 uur

    Prima de luxe. Van harte!

Reageer op dit bericht (“J2 kampioen U17 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)