Badminton Vereniging Almere

Twee topwedstrijden op rij voor AviAir Almere

In het weekend van 7 en 8 januari 2017 speelt AviAir Almere twee topwedstrijden in de kampioenspoule van de Carlton Eredivisie. Op zaterdagavond 7 januari spelen de Almeerders uit in Amersfoort tegen BC Amersfoort en op zondagmiddag 8 januari volgt nogmaals een uitwedstrijd en wel tegen BC Duinwijck in Haarlem.

AviAir

De Almeerders doen het uitstekend, want zij wisten de eerste drie wedstrijden in de kampioenspoule te winnen en wel thuis met 6-2 van Duinwijck, uit met 5-3 van DKC en thuis met 5-3 van Van Zundert Velo. AviAir Almere is er alles aan gelegen om ook de wedstrijd tegen FZ Forza Amersfoort in winst om te zetten, maar dat zal zeker geen eenvoudige klus zijn.

Beround

Vervolgens wacht de volgende dag de returnwedstrijd tegen Duinwijck en de Haarlemmers zullen ongetwijfeld revanche willen nemen voor de 6-2 nederlaag die zij leden in Almere. AviAir kan de borst nat maken, dat is wel zeker.

Het complete programma in de kampioenpoule en de stand is als volgt

FZ Forza Amersfoort - AviAir Almere
DKC - Van Zundert Velo
DKC - FZ Forza Amersfoort
Duinwijck - AviAir Almere
Haje
Van Zundert Velo 3 - 19
AviAir Almere 3 - 18
Duinwijck 4 - 18
DKC 3 - 15
FZ Forza Amersfoort 3 - 09
Victor

Spannende wedstrijden in de kampioenspoule waar het er voor de teams om draait minimaal bij de eerste drie te eindigen, want dat geeft voor de nummers twee en drie recht op twee play-offwedstrijden om de finale in Den Bosch te halen. De nummer één plaatst zich zonder meer voor de finale.

AviAIr Almere weet zich in ieder geval verzekerd van de harde kern van de supporters want deze harde kern heeft een busje gehuurd bij Autoradam om de beide uitwedstrijden te bezoeken.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Twee topwedstrijden op rij voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)