Badminton Vereniging Almere

Weekeinde van de kampioenen!

Het was voor AviAir Almere het weekeinde van de Waarheid, maar voor vier van onze jeugdteams was het een weekeinde van het officieel verzilveren van een lang verwacht kampioenschap. Zowel de J1, J2, J4 en de J14 werden met een straatlengte voorsprong kampioen in hun poule.

Voor al deze teams geldt dat ze al vroeg in de competitie kwamen bovendrijven als de sterkste in de poule. Vaak was maar 1 of twee gewonnen partijen genoeg in de wedstrijd van het afgelopen weekeinde om het kampioenschap 'officieel´ te maken. Zie ook de individuele stukjes van deze teams. Alle vier deze teams staan meer dan 10 punten los van de nummer twee in hun poule. Met nog 1 wedstrijd te gaan:

De overige teams doen het ook uitstekend, waarbij er acht of negen teams als tweede zullen eindigen. Maar daarover volgende week meer. Deze kampioenen gaan we binnenkort op een passende wijze huldigen, maar vanaf deze plaats namens de BVA alvast van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Op naar de Regio- en/of Nationale kampioenschappen voor teams!

Reageer op dit bericht (“Weekeinde van de kampioenen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)