Badminton Vereniging Almere

Weekend van de Waarheid

Het komend weekend is er sprake van een zogenoemd dubbelweekend in de Carlton Eredivisie. Voor AviAir Almere is het tevens een loodzwaar dubbelweekend, want op zaterdag 21 januari speelt AviAir Almere thuis om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Haagse DKC. Vervolgens op zondagmiddag 22 januari reist Triple A af naar Van Zundert Velo in Wateringen om daar om 15.00 uur in het strijdperk te treden.

AviAir
AviAir

Zowel DKC, Van Zundert Velo en AviAir Almere maken alle drie kans om eerste te worden in de kampioenspoule, dus hebben deze clubs ook de grootste kans om de play-offs te halen. FZ Forza Amersfoort is hoegenaamd uitgeschakeld en ook Duinwijck zal in de nog resterende twee wedstrijden monsterscores moeten neerzetten om nog bij de eerste drie te eindigen in de kampioenspoule.

Haje

AviAir staat weliswaar tweede in de rangschikking achter DKC, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper en staat er relatief gezien het beste voor, maar dat alles kan zo maar anders worden in het komend Weekend van de Waarheid!

De stand in de kampioenspoule is als volgt

DKC 6 - 30 punten
AviAir Almere 5 - 28 punten
Duinwijck 6 - 26 punten
Van Zundert Velo 5 - 25 punten
FZ Forza Amersfoort 6 - 18 punten
Victor

De volgende wedstrijden moeten er nog worden gespeeld

za 21 januari 19.00 uur AviAir - DKC
za 21 januari 19.00 uur Duinwijck - Van Zundert Velo
zo 22 januari 15.00 uur Van Zundert Velo - AviAir Almere
zo 22 januari 13.00 uur Duinwijck - FZ Forza Amersfoort
za 28 januari 19.00 uur Van Zundert Velo - DKC
za 28 januari 19.00 uur FZ Forza Amerfoort - AviAir Almere

Voor de ware badmintonliefhebber is er keuze genoeg om één of zelfs twee badmintonwedstrijden te bezoeken. De teams doen weinig voor elkaar onder, er staat veel op het spel en de teams zullen de competitie in stijl willen afsluiten. Kortom er zijn voldoende ingrediënten aanwezig om er spannende wedstrijden van te maken.

De coaches Erik Staats en Joris van Soerland van Triple A roepen alle Almeresupporters op om toch vooral AviAir Almere te ondersteunen bij de laatste drie oh zo belangrijke wedstrijden. Want iedere wedstrijd is als het ware een finale wedstrijd voor Triple A!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Weekend van de Waarheid ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)