Badminton Vereniging Almere

Er op of er onder voor AviaAir tegen DKC

Zondagmiddag 26 februari 2017 om 13.00 uur speelt AviAir Almere de tweede play-offwedstrijd tegen het Haagse DKC thuis in Sporthal Raggers. Het wordt er op of eronder voor de Almeerders, want de eerste wedstrijd werd in Den Haag uiteindelijk beslist middels een golden game in het voordeel van de Hagenezen.

AviAir
AviAir

AviAir speelde een prima partij in Den Haag en kwam op een verdiende 2-4 voorsprong en de Almeerders leken gezien het verloop van de eerste game in de beide mixen op weg naar een 2-6 overwinning. Maar toen sloeg het noodlot toe, Dave Khodabux en Ilse Vaessen raakten beiden geblesseerd en dat betekende dat de twee mixen alsnog verloren gingen en het 4-4 stond. De daarop volgende golden game ging naar DKC en de Almeerders stonden uiteindelijk met lege handen.

Victor

Maar moed verloren is al verloren en daaraan willen de beide BVA-coaches niet denken. Erik Staats en Joris van Soerland zien zeker kansen in deze tweede wedstrijd en de spelers zijn ten zeerste gemotiveerd.

Maar de steun van de supporters is onontbeerlijk voor een goed resultaat en daarom doen de spelers en de begeleiders een beroep op de Almeerse supporters om toch vooral zondag 26 februari 2017 om 13.00 uur naar Sporthal Raggers te komen.

Van Haagse zijde worden minimaal 100 supporters verwacht dus als Almeerders kunnen we zeker niet achterblijven. Dus Almeerders laat u zien en horen in Sporthal Raggers!

Raggers

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Shirl op 22-02-2017 om 22:52 uur

    Vergeet niet om allemaal in het GEEL te komen!!

  2. jeugdcommissie op 24-02-2017 om 10:18 uur

    Kom vroeg om 12:30 zetten we onze jeugdkampioenen in het zonnetje.

Reageer op dit bericht (“Er op of er onder voor AviaAir tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)