Badminton Vereniging Almere

Jeugd Trainingen in en rond de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie valt dit jaar in de regio Noord in de week van 18 t/m 26 februari. Dat betekent dat er doordeweeks geen kleurtraining zal zijn op 21, 22 en 23 februari. Er is wel de mogelijkheid tot vrijspelen op woensdag 22 februari, van 5 tot 7.

Op zaterdag 18 februari is de hal niet beschikbaar voor alle trainingen. Dat weekeinde worden de regio kampioenschappen voor teams verspeeld. Met daarin een aantal Almeerse teams die een goede kans maken!

Woensdag 22 februari is er vrijspelen van 17:00 uur tot 19:00 uur

Reageer op dit bericht (“Jeugd Trainingen in en rond de voorjaarsvakantie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)