Badminton Vereniging Almere

K&B organiseert de eerste BVA-Pubquiz

Op zaterdag 25 februari organiseert K&B de eerste BVA-pubquiz. Als u van puzzelen, quizzen of van gewoon een gezellige avond houdt is dit een unieke gelegenheid. We gaan een aantal vragen stellen met behulp van beeld en geluid in diverse categorieën (denk aan sport, algemeen, musical, film, cultuur, muziek etc.).

De bedoeling is dat je een team vormt van vier tot zes personen en met het team meedoet aan de quiz. Natuurlijk zou het leuk zijn als de competitieteams als team aanwezig zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Het zou ook zo maar kunnen zijn dat er een bestuursteam is, een trainersteam, diverse commissieteams, familieteams, vriendenteams en zo kan ik nog wel even door gaan!
Kortom, wij zorgen voor een gelikte quiz, de winnaars krijgen mooie prijzen (waaronder de gigantische K&B wisseltrofee) en het enige wat we van jullie vragen is om massaal te komen en voor een gezellige en uitbundige sfeer te zorgen.

Deelname is gratis, minimum leeftijd 16 jaar.

Tot zaterdag de 25ste februari, de kantine is open vanaf 20.00 uur en we beginnen om 20.30 uur. Om circa 23.00 uur zal het winnende team van de BVA-Pubquiz bekend zijn.
Dit alles namens K&B Entertainment BV

Reageer op dit bericht (“K&B organiseert de eerste BVA-Pubquiz ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)