Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 uit tegen Smashing

Victor Almere-2 speelt zaterdagavond 11 februari om 19.00 uur uit in Wijchen tegen Smashing-1in de eerste divisie afdeling 1. Smashing is de koploper met 100 punten en de Almeerders zijn tweede met 95 punten.

Victor

In theorie heeft Victor Almere-2 nog een kleine kans op het kampioenschap, maar we moeten reëel zijn, dit laat Smashing niet meer lopen, want het geeft de Wijchenaren recht op promotie in het seizoen 2017/2018 naar de Carlton eredivisie.

Victor Almere-2 heeft een uitstekend seizoen achter de rug met een mooie tweede plaats.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 uit tegen Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)