Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 kampioen!

Victor Almere-3 heeft het schier onmogelijke gepresteerd en in de laatste speelronde van het seizoen alsnog de titel in de eerste divisie afdeling 2 gegrepen. Trilan uit Landgraaf werd op zaterdagavond 11 februari 2017 in Sporthal Raggers het slachtoffer van de dadendrang van de Almeerders, want zij gaan met lege handen huiswaarts naar het Limburgse. Het werd namelijk 8-0 voor Victor Almere-3.

Victor

Voor deze laatste speelrond stond Victor Almere-3 twee punten achter op koploper Van Zijderveld-2. De Amstelveners maakten het zichzelf erg moeilijk door 4-4 te spelen tegen Amersfoort en manoeuvreerden de Almeerders in een kansrijke positie. Nu ja, kansrijk, het betekende wel dat de Almeerders minimaal met 7-1 gewonnen moest worden om de kampioensvlag te hijsen. Dat deden ze prompt en het werd zelfs 8-0.

Raggers

Een schitterende prestatie van het team en de felicitaties van het bestuur zijn derhalve volkomen terecht. Chapeau!

Trilan is door dit resultaat gedegradeerd naar de tweede divisie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 12-02-2017 om 19:47 uur

    Super!! Gefeliciteerd :)

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 kampioen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)