Badminton Vereniging Almere

BVA Champions League: halverwege

Exact vier weken na de start op 12 februari werd de tweee speelronde van de BVA Champions League editie 2017 verspeeld. Dat de spelers stonden te trappelen was wel duidelijk, want de eerste spelers waren al om negen uur gearriveerd.

Onder het toeziend oog van de BVA trainer...

En trappelen was eveneens het motto van de gezamenlijke warming-up die om tien uur startte. De speedladders werden klaargelegd om iedereen optimaal voorbereid aan de wedstrijd te laten beginnen. Om alvast een beetje kennis te maken met de nieuwe tegenstander van de tweede speeldag werden de tegenstanders gezamenlijk over de ladders gestuurd.

Ook Zeewally staat zijn ´vrouwtje' op de laddertjes

Het maken van de opstelling ging al weer een stuk soepeler dan op dag 1 en vlot stonden de de eerste wedstrijden op de baan. Er werd veel op twee banen tegelijk gespeeld zodat kort na enen de laatste wedstrijdpunten werden verspeeld. Zodoendebleef er ook nog voldoende middag over om lekker van de eerste echte lentedag van het jaar te kunnen genieten.

Hier de uitslagen van zondag 12 maart, speelronde 2.

De laatste speeldag valt net als de beslissing op 2 april. Dat het spannend gaat worden blijkt wel uit de totaalstand na twee speelrondes:

Plaats Team Punten Gewonnen Games Gewonnen wedstrijden
1 Zeewally1 637 26 13
2 BVAlmere2 647 25 12
3 Weesp1 592 20 10
4 BVAlmere3 576 20 9
5 BVAlmere1 614 16 7
6 Treffers1 494 15 7
7 Zeewally3 426 7 3
8 Zeewally2 420 6 3

Reageer op dit bericht (“BVA Champions League: halverwege ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)