Badminton Vereniging Almere

Gary Hetharia is overleden

Gisteren hebben wij vernomen dat Gary Hetharia op 7 maart 2017 is overleden. Gary was zeer ernstig ziek en uitbehandeld.

Gary Hetharia heeft zich decennialang belangeloos ingezet voor de badmintonsport in het algemeen en Badminton Nederland in het bijzonder. Zo was hij niet alleen referee, maar ook nationaal en internationaal scheidsrechter. Gary heeft in al die jaren ook kandidaat-scheidsrechters en referees begeleid tijdens hun opleiding. Daarnaast was hij altijd bij de grote badmintonevenementen als onder meer chauffeur en chaperon betrokken. Gary was een opgewekt persoon, op wie altijd een beroep kon worden gedaan en men kon rekenen.

Gary heeft ook nog een korte periode deel uitgemaakt van het BVA-bestuur, was een graag geziene gast en hij droeg onze vereniging altijd een goed hart toe. We zullen Gary missen.

Op zondag 12 maart 2017 is er gelegenheid tot condoleren van 15.00 tot 16.30 uur in de aula van de Begraafplaats en Crematorium Kruidenwijk, Kruidenweg 2 in Almere. De familie verzoekt belangstellenden van deze mogelijkheid gebruik te maken.

De uitvaart vindt plaats eveneens in de Kruidenwijk op dinsdag 14 maart 2017 om 13.30 uur en is gezien de beperkt beschikbare ruimte alleen voor genodigden.

Het bestuur en de leden wensen de familie van Gary alle sterkte toe.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Gerrit Boxem op 11-03-2017 om 10:38 uur

  Mijn oude, altijd opgewekte gabber uit Hoogeveen is niet meer... In the sixties samen veel plezier gehad tijdens de catechisatie weekenden van de kerk, daar veel samen opgetreden met de gitaar (uiteraard oldies) en altijd gastvrij ontvangen in huize Hetharia aan de Buizerdlaan. R.I.P., Gary!

 2. Henk Staats op 12-03-2017 om 19:06 uur

  Gary was een schat van een kerel. Een voorbeeld voor ons allen.

 3. Jeffrey Dekker op 12-09-2017 om 00:48 uur

  Deze bijzonder sympathieke man is veel te vroeg vertrokken.
  Altijd bescheiden op de achtergrond. Een echte stille kracht.
  R.I.P. ,Gary.
  Ik wens de familie veel sterkte toe.

Reageer op dit bericht (“Gary Hetharia is overleden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)