Badminton Vereniging Almere

Laatste week; inschrijven Trofea Junior Master Almere – internationale bezetting

Op 25 en 26 maart 2017 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Master Almere Toernooi (deel uitmakend van het Junior Master Circuit). Het beloofd een spannend toernooi te worden met een internationale deelnemersveld. De uitdaging voor de Nederlandse jeugd! De inschrijving sluit zondag 5 maart 2017.

Het toernooi wordt dit jaar op zaterdag wederom in twee sporthallen gehouden; onze eigen Sporthal Raggers en Sporthal Almere Buiten.

Internationale bezetting

Net als in 2015 en in 2016 komt er ook weer een grote groep Denen naar onze Trofea Junior Master! De afgelopen twee jaar bleken deze Denen een geduchte tegenstander te zijn voor de Nederlandse spelers! De komst van de Denen is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Partnersteden Almere. Maar het zijn niet alleen de Denen die voor een internationale karakter zorgen! Ook de nationale jeugdselectie van Luxemburg komt met een groep spelers en daarnaast natuurlijk enkele spelers uit onze buurlanden Belgie en Duitsland.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit drie klassen: U13, U15 en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Laatste week; inschrijven Trofea Junior Master Almere – internationale bezetting ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)