Badminton Vereniging Almere

Succesvol verlopen eerste K&B Pubquiz!

Op zaterdag 25 februari heeft K&B Entertainment de eerste BVA-pubquiz georganiseerd. Na 6 sportquizzen hebben we besloten om toch maar iets anders te doen.

Het format hebben we hetzelfde gehouden, met een PC en Beamer hebben we de deelnemers vragen gesteld waarbij zij (dit keer in groepsverband) de antwoorden op een antwoordblad moesten invullen. Degene met de meeste goeie antwoorden mag zich een jaar kampioen worden, en komt tevens in het bezit van de enorme K&B wisselbokaal.

Voorafgaand vonden we (de organisatoren) het wel een beetje spannend, immers de afgelopen jaren was de belangstelling voor onze evenementen tanende. We hebben een Nacht van Almere gecanceld omdat bij de voorinschrijving zich slechts één kandidaat had gemeld en ook waren op onze laatste sportquiz slechts 4 deelnemers afgekomen.

Maar onze angst was ongegrond, met 35 deelnemers was de kantine lekker vol, deelnemers waren in teams gekomen, maar ook halve teams en deelnemers zonder team waren naar sporthal Raggers gekomen. Het eerste kwartier werd dan ook besteed voor het lobbyen naar een teamplaatsje en samenvoegen van delen van teams. Uiteindelijk hadden zich om 20.30 acht teams gevormd met verschillende achtergronden. We hadden teams uit de jeugdcommissie, de recreanten, onze BVA senioren een mix van bestuur met een oud lid en een aantal competitieteams.

Dus on 20.30 onze quiz-outfit aangetrokken, en begonnen met vragen stellen. We hadden vragen in de categorieën sport (natuurlijk), algemeen, muziek (theorie) en muziek (herken het nummer), strips, logo’s, tevens moesten de kandidaten stripfiguren herkenen en van een plaatje raden van wie de getoonde benen waren.

Met een half uurtje pauze halverwege hebben we tot ca 22.30 gequizd, daarna de punten optellen van alle goede antwoorden en uiteindelijk bleek het team Roodhaartje en de vijf dwergen de winnaars. Van harte gefeliciteerd, Conny Cashoek, Karen Koch, Ingrid van der Putten, Stephan Melein, Jimmy Bor en Steven van Puffelen. Jullie hebben nu de wisselbeker en moeten deze dus volgend jaar verdedigen.

Na afloop bleef het nog lang gezellig in de kantine, uiteraard moest er veel nagepraat worden, werden er antwoorden in twijfel getrokken en nederlagen moesten worden weggespoeld. Het eindresultaat was wel dat iedereen een heel gezellige avond heeft gehad en dat we de pubquiz voor volgend jaar op onze K&B agenda zullen zetten.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ronald op 07-03-2017 om 22:16 uur

    Het was erg leuk en gezellig, wat mij betreft mag de frequentie vaker dan 1 keer per jaar.

Reageer op dit bericht (“Succesvol verlopen eerste K&B Pubquiz! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)