Badminton Vereniging Almere

Sebastiaan Li is klaar voor 2017/2018

Sebastiaan Li kwam als zeer talentvolle speler in april 2015 naar Almere en zowel voor Sebastiaan als Almere geldt dat de overgang een succes mag worden genoemd. Sebastiaan speelde in zijn eerste seizoen bij Almere vooral in de eerste divisie, maar het afgelopen seizoen kwam hij uit in de Carlton Eredivisie.

Sebastiaan Li

Sebastiaan is in het seizoen 2016/2017 min of meer langdurig geblesseerd geweest, maar dat is nu achter de rug en de verwachting is dat Sebastiaan het komend seizoen veel wedstrijden zal spelen in AviAir Almere.

Het bestuur wenst de technische staf en Sebastiaan heel veel succes.

AviAir

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. op 12-09-2018 om 15:37 uur

Reageer op dit bericht (“Sebastiaan Li is klaar voor 2017/2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)