Badminton Vereniging Almere

Nieuwe clubkleding te koop

De nieuwe clubkleding is voorradig! Aankomend seizoen zullen de rest van de teams in hetzelfde tenue spelen als het eerste team. Een lijn die speciaal door VICTOR ontworpen is voor onze vereniging, in de gele BVA stijl.

Een shirt is verplicht voor de competitiespelers tijdens de competitiewedstrijden.

Er zal daarnaast met een zwarte broek of rok gespeeld moeten worden. Victor biedt deze ook aan, maar deze zal niet verplicht zijn. Ook is er een beperkt aantal trainingspakken beschikbaar!

Het is de bedoeling dat je bij het passen een bestelformulier invult. Hierbij kun je ook aangeven of je je naam achterop gedrukt wilt hebben tegen een kleine meerprijs. Er zal in de maand juli een factuur worden verstuurd naar je aan de hand van je bestelling. Deze dient betaald te zijn voordat de kleding uitgeleverd gaat worden. De prijzen van alle mogelijkheden staan vermeld op het in te vullen bestelformulier in de winkel van BeeS-Sport.
Er kan gepast worden op de dagen en tijden dat de winkel van BeeS-Sport open is.
De kleding die je besteld en betaald hebt zal aan het begin van het seizoen op te halen zijn. Hier krijg je dan nog bericht van.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 02-07-2017 om 22:24 uur

    Tot wanneer kan er gepast en besteld worden? (Met het oog op afwezigheid door vakantie) En wat als je voor de einddatum niet hebt kunnen passen/bestellen?

Reageer op dit bericht (“Nieuwe clubkleding te koop ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)