Badminton Vereniging Almere

Normen en waarden

Het bestuur heeft onlangs wat huis- en gedragsregels toegevoegd aan het handboek van de vereniging. Hoe gaan we met elkaar om binnen de vereniging? Waar moeten we aan denken tijdens een competitiewedstrijd ? Hoe stellen ouders, trainers en spelers zich naar elkaar toe op en wat verwacht de vereniging van jullie?

Aan alle competitieteams zal in het nieuwe seizoen dit als bijlage in de teammap zitten en voor nieuwe leden zal dit bij de inschrijving ter hand gesteld worden. Mocht je nu al belangstelling hebben of geen competitie gaan spelen en toch graag willen weten wat wij als vereniging hier belangrijk in vinden dan kun je de huis- en gedragsregels opvragen bij de secretaris, conny.cashoek@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Normen en waarden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)