Badminton Vereniging Almere

Verslag Clubkampioenschappen 2017 senioren

Afgelopen weekend zijn de clubkampioenschappen van de wedstrijdspelers gespeeld. In drie klassen werd (soms) fel gestreden om de o zo begeerde titels. Op zaterdag werd om 9:00 uur afgetrapt door de echte die-hards, waarvan een groot deel ’s nachts om 3:00 uur nog in de hal te vinden was. Vanwege het prachtige weer buiten steeg de temperatuur in de hal tot tropische hoogte, iets wat het spelen van de wedstrijden niet makkelijker maakte. Veel drinken was dan ook het advies.

Rond 18:00 uur begon dan eindelijk hetgeen waar we de hele dag al naar smachtten, de barbecue en aansluitend het feest. Een super initiatief, georganiseerd door Maren Lanzl en Arjan Rodenburg. Iedereen kreeg een eigen pakket vlees en kon dit op één van de twee grote bbq’s bakken. Binnen stonden er nog salades, sauzen en brood klaar. Rond 21:00 uur werd de kantine omgetoverd tot een tropisch paradijs (letterlijk, gezien de temperatuur) omdat het thema van het feest Hawaii was. DJ Martijn Lange zette wederom een prima set neer en de prijs voor beste kostuum ging volledig terecht naar “foute toeristen” Nadie Vastenhout en Jeffrey de Jonker. Om een uurtje of 2 ging het licht aan en werd de kantine vakkundig schoongemaakt door een aantal vrijwilligers.

Op zondag begonnen de eerste wedstrijden weer om 9:00 uur voor de wedstrijdspelers (bedankt toernooiorganisatie ;)). De temperatuur in de hal oversteeg al gauw die van de zaterdag en dat maakte het een lastige opgave. Rond 17:00 uur waren alle finales gespeeld en kon met de prijsuitreiking begonnen worden. Goed om te zien dat bijna iedereen hierbij aanwezig was om zijn/haar prijs op te halen. Volgend jaar op naar de 100% score!

Wij feliciteren alle winnaars met hun prijs. Een het overzicht van alle winnaars van deze editie van de clubkampioenschappen vind je hier

Als laatste nog even mijn complimenten aan iedereen die de clubkampioenschappen mogelijk heeft gemaakt. Er gebeurt achter de schermen toch altijd veel meer dan men vaak denkt. Mocht je interesse hebben om ook iets voor de club te betekenen? Vraag dan iemand in het bestuur/commissies wat er mogelijk is. Je komt in een leuk, jong en dynamisch team terecht en we kunnen de hulp goed gebruiken!

Er staat op onze Facebookpagina nog een leuk filmpje van de feestavond!

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 21-06-2017 om 13:36 uur

  Leuk maar ook goed stukje!

 2. Erik Staats op 21-06-2017 om 23:01 uur

  Meer dan geslaagd toernooi en ook het clubfeest met dj Martijn was super gezellig en moeten we jaarlijks herhalen. Alleen het begin tijdstip op zondag was wel erg vroeg 😴😉. Vrijwilligers bedankt!

 3. Arjan op 22-06-2017 om 11:46 uur

  Het was een super leuke avond! Volgend jaar weer :+

 4. Jos K. op 22-06-2017 om 12:14 uur

  Zeker, geen discussie over mogelijk! ]:)

 5. Stephan op 22-06-2017 om 12:15 uur

  Om de clubkampioenschappen te winnen moet je super fit zijn. Je moet heel veel wedstrijden spelen, een bqq met aansluitend een super feest en dan laat de toernooi organisatie je op zondag 9.00 uur weer beginnen. Overigens deden we dat laatste op verzoek 😂

Reageer op dit bericht (“Verslag Clubkampioenschappen 2017 senioren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)