Badminton Vereniging Almere

Zomerweek

Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september zal voor de derde keer de zomerweek georganiseerd worden in Sporthal Raggers voor talentvolle jeugdspelers. Onder begeleiding van Suzanne Mulkens zal samen met twee andere trainers en een stuk of zes hulptrainers per dag, weer een groep spelers deelnemen aan de zomerweek.

Een week waarin veel gelachen wordt, maar waarin het badmintonnen centraal staat. De meeste kids hebben hebben de voorgaande keren ook al meegedaan en hebben zich dan ook snel ingeschreven. Het recept is hetzelfde, echter zullen er nieuwe dingen geleerd worden.

Wat ook nieuw zal zijn is dat we gaan samenwerken met Impact Boulderhal, de klimhal aan de achterkant van onze sporthal.

Elke dag zal er een warme lunch geserveerd worden door onze vrijwilligers, elke dag iets anders en aan het eind van de week een feestmaal, net zoals in de vorige edities.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze week. Mocht je interesse hebben en benieuwd zijn of het wat voor je is, kun je Suzanne benaderen in de winkel van BeeS-Sport, of via mail op suzanne.mulkens@bvalmere.nl.

Wij zijn in elk geval al begonnen met het schrijven van de plannen voor die week en we hebben er heel veel zin in!

Reageer op dit bericht (“Zomerweek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)