Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen keert terug op het nest

Cheryl Seinen gaat komend seizoen de Duitse Bundesliga inruilen voor de Deense Liga. Dat betekent dat zij een dubbele competitie mag gaan spelen en natuurlijk kiest zij dan voor het voor haar vertrouwde BV Almere. Cheryl is namelijk geen onbekende voor de club en speelde pas één seizoen in Duitsland. Haar club BC Dúren kon de Bundesliga echter niet meer bekostigen en besloot zich terug te trekken. Hoewel Cheryl het prima naar haar zin had, was zij verplicht een nieuwe club te zoeken. Die heeft zij dus gevonden in Denemarken en in AviAir Almere. Hieronder een klein stukje van Cheryl zelf.

De overgang van vorig jaar naar de Bundesliga was voor mij een grote en moeilijke beslissing. Ik had veel geleerd bij BV Almere, omdat zij mij het vertrouwen gaven en in mij geloofden. Nu ga ik spelen in de Deense eredivisie, waar ik heel erg naar uit kijk. Bij het ondertekenen van mijn Deense contract was mijn gedachte ook alweer direct bij BV Almere. Ik kreeg nu namelijk de mogelijkheid om een dubbele competitie te spelen. Al gauw kwam ik weer in contact met de technische staf van BV Almere en het voelde meteen weer goed. Alsof ik niet weg ben geweest. Daarom zal ik regelmatig in het shirt van AviAir Almere te zien zijn het komende seizoen! Ik heb er weer veel zin in!

AviAir

Wij zijn uiteraard zeer content met de terugkeer van Cheryl in ons eerste team. Weer een voorbeeld van een speler die weer terug keert naar ons. Cheryl, heel veel succes, ook met je Olympische aspiraties, het zullen weer mooie partijen worden waarin je vechtlust altijd mooi is om te zien. Welkom terug!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Frank op 17-07-2017 om 10:51 uur

    Ik ben onder de indruk van de selectie van team 1 voor het nieuwe seizoen. Een zeer brede selectie mag ik wel stellen en een mooie mix van ervaren spelers en aanstormende talenten.

    Goed om te horen dat Cheryl weer terugkeert en fantastisch dat een Jelle Maas bij Almere wil spelen.

    Ik wens het 1e team en de hele begeleidende staf heel veel success in het nieuwe seizoen. Ik probeer zo veel mogelijk te komen kijken.

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen keert terug op het nest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)