Badminton Vereniging Almere

Dave Khodabux ook weer van de partij

Dave Khodabux speelt ook in het seizoen 2017/2018 voor AviAir Almere. In het Huis Khodabux-Mulkens is met de geboorte van stamhouder Dex natuurlijk heel wat veranderd, maar ondanks dat wil Dave zich inzetten voor AviAir Almere. De Buks speelt al sinds het seizoen 2010/2011 in het eerste team van Almere en knoopt er dus nog een seizoen aan vast.

Dave is van grote waarde voor Almere vindt de technische staf. De jonkies kunnen heel veel opsteken van de routinier en dat is nu net de bedoeling. Ook de supporters zien Dave graag spelen en dat geldt ook voor het bestuur en zo is een ieder meer dan tevreden.

Het bestuur wenst Dave opnieuw een succesvol seizoen toe!

Reageer op dit bericht (“Dave Khodabux ook weer van de partij ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)