Badminton Vereniging Almere

Jelle Maas completeert AviAir Almere

Jelle Maas, al jaren een vaste kracht binnen de Nationale Selectie voor de dubbel en mix met Olympische aspiraties, heeft besloten om komend seizoen uit te komen voor het vlaggenschip van BV Almere, AviAir Almere. Heel blij zijn wij met zijn keuze om bij ons te komen spelen. Hieronder stelt Jelle zich graag voor.

Ik ben Jelle Maas, 26 jaar oud. Ik ben geboren in Dongen, een klein plaatsje in Noord-Brabant. Ik ben op mijn 8ste met badminton begonnen door mijn moeder, die de jeugd begeleidde bij BC Shot. Vanuit hier is het allemaal snel gegaan: binnen een jaar speelde ik in de Brabantse selectie en daarna ook in de regio jeugdselectie en de Nationale Jeugdselectie. Op mijn 16de ben ik verhuisd naar Papendal om intern te gaan trainen. In de tussentijd ben ik van BC Shot naar BC Tilburg gegaan en later naar BC Amersfoort, waarmee ik landskampioen geworden ben met het team. Hierna is mijn buitenlandse avontuur begonnen. Ik heb voor SV Trittau en BC Düren gespeeld in Duitsland. In Denemarken heb ik voor Greve gespeeld. Komend seizoen ga naast de Zwitserse competitie ook weer spelen in Nederland, en wel voor AviAir Almere! Ik ben heel trots om voor dit ambitieuze team uit te mogen komen en hopelijk kunnen we veel mooie prijzen in de wacht slepen. Ik help graag mee een gooi te doen naar die felbegeerde landstitel!

AviAir

Wij wensen Jelle veel plezier toe bij onze vereniging en zijn ervan overtuigd dat hij van waarde zal zijn voor AviAir Almere, maar ook voor de jonkies die er net onder zitten. Welkom Jelle!

Reageer op dit bericht (“Jelle Maas completeert AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)