Badminton Vereniging Almere

Kleurexamen 2017

Traditioneel markeert het kleurexamen het einde van het seizoen. Ook dit jaar waren zaterdag 8 juli een groot aantal speler(tje)s uit de diverse kleuren uitgenodigd om aan iedereen te laten zien wat ze zoal geleerd hebben dit seizoen. En de kleuren Wit en Geel moesten extra aan de bak omdat naast het praktijkgedeelte ook nog een stuk theorie werd doorgenomen.

Wat het theorie gedeelte betreft hadden we dit jaar zelfs een primeur omdat het voor het eerst behalve in het Nederlands ook in het Engels gegeven werd. En dat bleek geen enkel bezwaar, want het theorie examen is dit jaar gemiddeld genomen een stuk beter gemaakt dan vorig jaar met behoorlijk wat spelers die alle vragen goed hadden.

Wit aan het werk met de backhand service

In totaal waren 110 spelers uitgenodigd. Uiteraard veel spelers die net begonnen zijn en voor wie het kleurexamen Wit nog best wel heel erg spannend is. Maar geholpen door de diverse trainers hebben ze hun eerste badmintonkunsten toch heel goed kunnen laten zien aan de aandachtig toekijkende familieleden. Aan de andere kant waren er bij het kleurexamen voor Rood weer veel spelers die hiermee hun badminton carrière bij de jeugd afsluiten.

De warmingup van de spelers uit Wit

Direct aansluitend op het praktijkexamen werden in de kantine de welverdiende versierselen uitgereikt. Naast het kleurdiploma wat vast en zeker in een mooi lijstje boven het bed komt te hangen werd door de trainers ook nog een mooie medaille uitgereikt. Het seizoen maken ze allemaal deze week nog af in hun eigen groepen met vooral veel spelletjes en dan is het tijd voor de vakantie. Vanaf zaterdag twee september is weer de eerste training in de nieuwe kleurgroepen.

Reageer op dit bericht (“Kleurexamen 2017 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)