Badminton Vereniging Almere

Walibi was Top!

Als eindejaar activiteit gingen we dit jaar naar Walibi. Met 49 man totaal reden we vanmorgen weg vanuit de parkeerplaats bij Sporthal Raggers.

Verschillende ouders waren bereid om de kinderen naar Walibi te brengen. Bij aankomst kreeg iedereen een ticket en bon voor een hamburgermenu.

Nadat de groepsfoto was genomen zwermde de groep uit in kleine groepjes. Het pretpark bleek om 10:00 uur nog niet erg vol te zijn. Iedereen pakte snel zijn favoriete attractie. Er werd afgesproken om gezamenlijk te eten tijdens het middaguur. Na verschillende attracties gingen de hamburgers erin als koek.

Er werd afgesproken om gezamenlijk om 16:00 uur bij de Splash battle te zijn. Daar werden gevechten gehouden die resulteerde in flink wat natte kleren. De auto stoelen zijn zeker niet droog gebleven. Sorry ouders.

Na gezamenlijke ritten in de Rio Grande gingen en nog extra ritjes in de Goliath en ander achtbanen gingen de meesten na 18:00 uur naar huis. Al bleven er ook nog genoeg want het park bleef open tot 20:00 uur.

Al met al een super leuke dag voor begeleiders en jeugdspelers. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Maar volgend jaar gaan we met z'n allen kamp. Allemaal alvast een fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Reageer op dit bericht (“Walibi was Top! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)