Badminton Vereniging Almere

Oefenwedstrijden jeugdteams

Zondag 10 september: oefenwedstrijden van en voor onze jeugdteams, aangevuld met (een beetje) teambuilding.

Reserveer zondagochtend 10 september alvast in je agenda! Om een beetje ingespeeld te kunnen beginnen aan de echte competitie gaan alle jeugdteams onderlinge oefenwedstrijden spelen. Dit combineren we met een klein stukje teambuilding. Omdat er in de hal vanaf 13:30 uur al een aantal naar voren gehaalde competitie wedstrijden gespeeld moeten worden hebben we de zaal helaas niet de gehele dag tot onze beschikking.

We gaan dus een paar teambuilding activiteiten combineren met de oefenwedstrijden. De nadruk ligt daarbij op het laatste gezien de tijd. De dag begint om 09:30 uur, net als dat het geval is bij de reguliere competitie. Omdat je dan ook een half uur van tevoren aanwezig moet zijn, zal je ook zondag de tiende al om 09:00 uur aanwezig moeten zijn. Kan je alvast een beetje wennen!

We gaan ervan uit dat alle competitiespelers aanwezig zijn. De oefenwedstrijden zullen onderling gespeeld worden en we streven ernaar alle spelers minimaal drie wedstrijden of onderdelen te laten spelen. Voorafgaand zal de gezamenlijke warming-up in spelvorm per team worden uitgevoerd. Tussendoor krijg je nog een zoete opdracht en eentje waarmee je als team je teamcaptain gaat bepalen.

We willen zoveel mogelijk wedstrijden geheel gespeeld te hebben om 13:00 uur. Er is indien nodig wel ruimte op een aantal banen om langer door te kunnen spelen. Om 13:00 uur organiseren we tot slot ook nog een informatie bijeenkomst voor alle spelers die voor het eerst (bij ons) competitie spelen. Dit vindt plaats in de kantine. Wij kunnen dan e.e.a. toelichten en er is gelegenheid voor het stellen van al je vragen.

Tot slot, zaterdag 9 september is er geen training. Een reden temeer om zondag vooral te komen, je laat je team toch niet in de steek. Zaterdag kan je vanaf 11:30 uur wel komen kijken naar alle eredivisie teams tijdens de Eredivisie Kickoff. Zaterdag 09-09 kijken naar topwedstrijden en zondag 10-09 zelf in actie komen, klinkt als weer een mooi badmintonweekeinde!

Reageer op dit bericht (“Oefenwedstrijden jeugdteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)