Badminton Vereniging Almere

Opberghok van BV Almere

Wij als BV Almere mogen gebruik maken van een extra stuk hal om zaken zoals shuttles, rackets, spullen van team 1-2-3 en allerlei andere zaken op te bergen. Dit stukje ruimte is weliswaar in gebruik door BV Almere, maar als het erop aan komt om het netjes te houden, dan lijkt het wel of niemand zich hier verantwoordelijke voor voelt!

Gelukkig zijn er nog leden van BV Almere die begrijpen dat een vereniging meer is dan alleen maar een balletje slaan, een drankje drinken en contributie betalen. Deze mensen (en het zijn er best wel een hoop bij BV Almere) zijn gelukkig altijd bereid om extra en belangeloos te helpen!!

Met behulp van Alexander, Aram (ook wel Herman genoemd), Matthieu en Mathijs werd de gehele berghok weer tiptop in orde gebracht

Alle bedankt voor het belangeloos opofferen van jullie vrije middag.

Reageer op dit bericht (“Opberghok van BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)