Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Ik hoop dat u het de afgelopen weken allemaal naar zin heeft gehad en uitgerust weer klaar bent voor het badmintonseizoen 2017/2018, dat immers voor de deur staat. Zaterdagochtend 2 september 2017 om 8.30 uur trapt de jeugd af en dan gaat het badmintonleven weer beginnen. Als het net zo'n succesvol seizoen wordt als het afgelopen seizoen, dan mogen we beslist niet klagen.

Wat de kick off betreft, we zijn er uiteindelijk uitgekomen met BNL en dat betekent dat op zaterdag 9 september de kick off van de eredivisie in Sporthal Raggers wordt gehouden, maar dat had u misschien al elders op onze site gelezen. Ten aanzien van de medeorganisatie van deze kick off verdient Alexander Witzel een applaus, want in het kader van zijn studie is hij de projectleider, een projectleider die bovendien in deze periode ook nog aan zijn knie is geopereerd. Chapeau voor Alexander, maar ook zeer voor Bas van Os die Alexander begeleidt.

Bas heeft trouwens heel wat hooi op zijn vork genomen in deze zomerweken. Zo hebben we een nieuwe provider voor het internet, telefoon en de televisie. Dat betekent onder meer dat we binnen afzienbare tijd de eredivisiewedstrijden van AviAir Almere kunnen streamen. Vraag mij niet hoe het technisch werkt, want ik heb er totaal geen verstand van, maar het lijkt mij wel heel zinvol. Ben je eens een keer verhinderd dan kun je op je mobiele telefoon de wedstrijden alsnog volgen en dat is toch maar heel mooi meegenomen voor alle AviAir volgers.

Sinds de boulders gebruik maken van de voormalige bowlshal, hebben we als BVA en BSAO de beschikking over een opbergruimte bij de boulders. Deze ruimte heeft Bas met zijn hulpen in de vakantie ook uitgemest en opnieuw ingericht. Maar het blijft behelpen en dat betekent dat de gebruikers van de spullen in de opbergruimte het fatsoen moeten hebben om alles weer op de juiste plaats terug te zetten. En daar blinken we als BVA-ers niet in uit, zeg ik dan maar eufemistisch.

De zomerweek georganiseerd door met name Suzanne Mulkens is deze week van start gegaan. Met 29 deelnemers, waaronder vijf niet BVA-ers, was de zaal weer meer dan gevuld.
Op onze site en op facebook kunt u kennis nemen van hetgeen deze jeugdige sportievelingen allemaal wordt voorgeschoteld. Eén groot feest voor de kinderen en ze gaan er ook nog beter van badmintonnen, wat willen we nog meer.

De voorzitter van de recreantencommissie, Geert Berghuis, is druk doende met een digitaal afhangbord. Eén van onze oud-leden maakte een computerprogramma en dat gaan we de komende weken testen. Dat wordt dan inloggen met de ledenpas voor de gebruikers van het afhangbord. Bent u erg nieuwsgierig, vraag het na bij Geert.

Inmiddels zijn ook de teamopstellingen bekend en door de STC op de site gezet. Ik heb de teams zo eens bekeken en mij lijken het mooie teams. Opvallend vind ik de naam van Chris Dekker in team 21. Met zijn 69 jaren speelt hij nog altijd competitie en dat is toch een hele prestatie te noemen! Alleen zoekt team 21 nog een dame en ik zou willen zeggen, kom op dames, meldt u aan en completeer het team van good old Chris Dekker!

Met Lisa en Kingston, twee van onze zes kleinkinderen, zaten we laatst in de auto en toen kwamen de familieverjaardagen aan de orde, wie is er wanneer jarig. Toen kwam ook de verjaardag van Opoe Wessels voorbij die in april jl. op 102-jarige leeftijd is overleden. Volgens Kingston was dat geen reden om niet uit eten te gaan op haar verjaardag. Dus dat doen we dan maar.

Ik wens u allen weer een heerlijk badmintonseizoen toe!

Henk Staats

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)