Badminton Vereniging Almere

Ook de beide Victor Almere teams komen dit weekend in actie

Ook Victor Almere-2 en Victor Almere-3 spelen het weekend van 9 en 10 september hun eerste wedstrijd van het competitieseizoen 2017/2018. Beide teams strijden in de beide eerste divisies al jaren voor de hoofdprijzen en vele kampioenschappen werden er binnengehaald. Ook in het seizoen willen beide teams weer hoge ogen gooien en eerlijk gezegd gaan we er van uit dat de teams in de top meedraaien.

victor

Zondag 10 september 2017 speelt Victor Almere-2 om 14.00 uur uit in Arnhem tegen BECA-1. Victor Almere-3 speelt ook op zondag 10 september 2017 om 13.30 uur, maar dan thuis te Almere in Sporthal Raggers tegen BC De Zwaluwen-1 uit Prinsenbeek nabij Breda.

Wij wensen de Victor teams heel veel succes in de openingswedstrijden.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Ook de beide Victor Almere teams komen dit weekend in actie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)