Badminton Vereniging Almere

Victor Almere -2 en -3 winnen

Victor Almere-2 liet in Arnhem niet veel over van BECA-1, want met een 0-8 overwinning kon er geen misverstand bestaan over winnaar. Alle partijen werden bovendien in twee games gewonnen. Victor had het aanzienlijk moeilijker tegen De Zwaluwen uit Prinsenbeek. Het werd in Sporthal Raggers 6-2 voor de Almeerders. Viermaal werden er drie games gespeeld en drie van deze driegamers vielen in het voordeel van Victor Almere-3 uit.

victor

Victor Almere-2 is met de 8-0 overwinning de koploper in de eerste divisie afdeling 1 en Victor Almere-3 moet de koppositie delen met TFS Barendrecht-2.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere -2 en -3 winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)