Badminton Vereniging Almere

Victor zomerweek, de laatste dag

Vandaag was de laatste dag van de Zomerweek 2017. Precies op de laatste dag waren een paar kinderen te laat bij de uitleg en konden ze 10 keer opdrukken.

Na een korte uitleg aan de kinderen van wat we de laatste dag gingen doen, begonnen we met een warming-up. Na een algemene warming-up werden er een paar leuke potjes kokerhockey gespeeld door de kids. Hierna gingen de kinderen inslaan voordat we gingen beginnen met de techniek van de dag.

In de ochtend stond deze dag in het thema van de cross kap slag. Dit is een schijnslag waarbij de shuttle vanuit een achterhoek aan de forehand kant schuin weggeslagen wordt, terwijl het lijkt alsof deze rechtdoor gaat. Een lastige slag maar toch wisten de kinderen het er niet slecht vanaf te brengen

Na de oefening hebben de kinderen een single op een halve baan tegen elkaar gespeeld. Ze stonden alleen schuin tegenover elkaar. De bedoeling hierbij was dat de kinderen moesten proberen punten te scoren met een kap slag. Als ze dit lukte kregen ze meteen drie punten.

Na de partijtjes hebben de kinderen nog een parcours gedaan waarbij ze allemaal in groepjes om de beurt een bepaalde oefening te doen kregen. Hierna was het tijd om te lunchen en gingen de kinderen naar de kantine voor een lekker bordje patat. Een mooie voor het einde van de week.

Na de lunch stond het Boulderen weer op het programma! Net als afgelopen woensdag zijn de kinderen naar de klimhal achter de BVA-hal gegaan. Waar ze woensdag de ruimte kregen om vrij te klimmen kregen ze vandaag begeleiding en voorbeelden om een paar moeilijkere parcours te proberen. De kinderen hadden er weer dikke pret in.

Na het Boulderen kregen de kinderen een presentatie van Remo Van Rest van PROdurance over voedingssupplementen.

Deze middag hebben de kinderen de mogelijkheid gekregen om een techniek die deze week met ze behandeld is uit te kiezen, zodat ze hier verder mee konden oefenen en verder op in konden gaan samen met de trainers.

Daarna hebben de kinderen voor de laatste keer deze week wedstrijden tegen elkaar en met de trainers gespeeld. Hierna kwam het laatste rondje rekken en strekken (wat ze altijd heel fijn vinden natuurlijk), waarna er weer de winnaars van de dag werden gekozen. Fay, Rahul en Lianne waren vandaag de grote winnaars. Kay, David, Dylan en Niels hebben de aanmoedigingsprijzen gekregen. Ze hebben deze week super hard gewerkt en we hopen zeker meer van ze te zien!!

De kinderen hebben ook een vragenlijst ingevuld betreft de zomerweek omdat we natuurlijk, net zoals vorig jaar, de zomerweek van volgend jaar een nog groter succes willen maken!

Dat was het dan weer. De zomerweek is weer voorbij. We hebben het super gezellig gehad, hard gewerkt, gelachen en we zullen terug kijken op een mooie week. We hopen de kinderen volgend jaar weer terug te zien. Tot volgend jaar!!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 02-09-2017 om 15:46 uur

    Complimenten voor de organisatie. Helemaal top en heel leuk voor de kinderen!

Reageer op dit bericht (“Victor zomerweek, de laatste dag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)