Badminton Vereniging Almere

Wat gaat het worden, AviAir tegen Le Credit Sportif Velo

Zaterdagavond 30 september 2017 om 18.50 uur speelt AviAir Almere, de koploper in de eredivisie, thuis in Sporthal Raggers tegen de landskampioen van het seizoen 2016/2017 Le Credit Sportif Velo. Zonder meer een wedstrijd tussen twee topclubs en de uitslag valt niet te voorspellen. Kan AviAir zijn ongeslagen status handhaven tegen het altijd sterke Le Credit Sportif Velo?

AviAir
AviAir

Maar speelronde vijf in de eredivisie staat bol van op papier spannende wedstrijden. Zo speelt DKC thuis tegen Duinwijck en ook dat kunnen we gerust een topwedstrijd noemen met een uitslag die ook niet te voorspellen is.

In de Limburgse streekderby zal Kembit Roosterse weinig te duchten hebben van het geplaagde Victoria. Amersfoort ontvangt thuis TFS Barendrecht en dat zou wel eens een heel belangrijke wedstrijd kunnen zijn voor de plekken vier en vijf op de ranglijst van de eredivisie en dat geldt eveneens voor de wedstrijd van Smashing tegen Van Zijderveld.

victor

Het volledige programma van de eredivisie is als volgt

Kembit Rooosterse - BC Victoria
BC DKC - BC Duinwijck
AviAir Almere - Le Credit Sportif Velo
BC Smashing - BV Van Zijderveld
Forza Amersfoort - TFS Barendrecht
Haje

Kortom er is alle reden voor de badmintonliefhebbers om één van deze wedstrijden te bezoeken en dat geldt zeer zeker voor de wedstrijd AviAir Almere tegen Le Credit Sportif Velo in Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk

De spelers en de coaches roepen alle Almeerse supporters op om komende zaterdag 30 september 2017 om 18.50 uur AviAir Almere te komen aanmoedigen in deze reuze belangrijke wedstrijd!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Wat gaat het worden, AviAir tegen Le Credit Sportif Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)