Badminton Vereniging Almere

Zeven vragen interview stopt tijdelijk

Bij de aankondiging van het zeven vragen interview eerder dit jaar heb ik aangegeven dat het doel was om de hoeveelheid (achtergrond) nieuws op de BVA site te vergroten. Dit omdat de hoeveelheid nieuws na de competitie opdroogt (geen wedstrijdverslagen meer). Ik heb op deze manier getracht om de website lezers te blijven boeien zodat niemand van onze site afhaakt. Naar de reacties (op de website en F2F in de hal) te meten is me dat gelukt; de interviews zijn behoorlijk massaal gelezen en Ik heb louter positieve reacties gekregen .

Echter komend weekend begint de competitie met Aviair Almere (team 1) op zaterdag in onze eigen sporthal Raggers en op zondag spelen team 3 en Niezing Almere. Hiermee komen alle wedstrijdverslaggevers weer uit hun zomerslaap en zullen we weer wedstrijdverslagen kunnen lezen. De noodzaak voor de zeven vragen interviews vervalt dus een beetje.
Natuurlijk ga ik weer verder met mijn interviews als de competitie afgelopen is (sterker nog, de eerste interview-afspraak is al gemaakt). Na alle positieve reacties heb ik het idee dat de interviews iets toevoegen aan onze site. Bovendien vind ik het ontzettend leuk om te doen. Ik wil dan ook Eddy, Roland, Maren, Lida, Georgy, Danny, Teus, Arjan en Jos bedanken voor de hele leuke gesprekken.
U bent (nog) niet van mij af, natuurlijk zal ik het wel en wee rond de wedstrijden van mijn team: Niezing Almere (team 20) gaan verslaan. Bij deze wil ik alle teams, senioren en jeugd oproepen om mijn voorbeeld te volgen en een verslag(je) van hun wedstrijden te schrijven en op de site te plaatsen. Kleine moeite, veel plezier.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Arjan op 06-09-2017 om 16:08 uur

  Ik kijk al uit naar de wedstrijdverslagen van je Cock. Ik zal je voorbeeld volgen en ook zo nu en dan eens een verslagje maken voor op de site :-)

 2. Henk Staats op 06-09-2017 om 16:31 uur

  Goed advies voor de teams, Cock!

 3. Jos K. op 07-09-2017 om 07:16 uur

  Goed idee Arjan! Wil je mijn slechte resultaten dan wel een beetje verdraaien naar iets goeds? ;)

 4. Blokkie op 09-09-2017 om 11:47 uur

  Jos, als Arjan de stijl van Cock aanhoudt dan hoef je je geen zorgen te maken. De verslagen gaan zelden over een wedstrijd maar juist over de dingen om de wedstrijden heen. Jouw prestaties Blijven zo geheim :D

Reageer op dit bericht (“Zeven vragen interview stopt tijdelijk ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)