Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere tegen Duinwijck

Zaterdagavond 4 november 2017 spelen in Sporthal Raggers om 18.50 uur de nummers 1 en 2 uit de eredivisie tegen elkaar. Triple A staat met 59 punten strak op de eerste plaats en BC Duinwijck staat tweede met 48 punten. Wellicht is er sprake van een mooie demonstratiewedstrijd, want AviAir Almere is al eerste na de eerste fase van de competitie en Duinwijck wordt naar alle waarschijnlijkheid tweede.

AviAir

Beide teams gaan dus door naar de kampioenspoule en ook Le Credit Sportif Velo en DKC lijken zeker van plaatsing, te meer daar Velo nog een inhaalwedstrijd te goed heeft tegen Victoria en die wedstrijd wordt zondag 5 november ingehaald.

Haje

De strijd om de felbegeerde vijfde plek op de ranglijst is nog geheel open, want de grootste kanshebbers, FZ Forza Amersfoort en BC Smashing hebben exact het zelfde puntenaantal, te weten 33 punten uit acht wedstrijden. Amersfoort is licht in het voordeel, want die hebben een thuiswedstrijd voor de boeg tegen DKC. Het deze competitie verrassend goed voor de dag komende Smashing gaat uit op bezoek bij de landskampioen Velo.

Ook Kembit Roosterse heeft in theorie nog een kans om vijfde te worden, maar dan hebben ze wel een monsterscore nodig tegen Van Zijderveld.

victor

Zaterdagavond weten we meer en het programma in de negende speelronde is als volgt.

Van Zijderveld - Kembit Roosterse
Le Credit Sportif Velo - Smashing
AviAir Almere - Duinwijck
Forza Amersfoort - DKC
TFS Barendrecht - Victoria

Een beslissende speelronde derhalve voor welk team er gaat spelen in de kampioenspoule en de handhavingspoule, dus badmintonliefhebbers blijf niet thuis achter de buis, maar laat uw badmintonhart spreken. Bezoek een van de wedstrijden en bij voorkeur de wedstrijd tussen de nummers één en twee, AviAir tegen BC Duinwijck in Sportgal Raggers in Almere.

En Almeerders, ook als is AviAir Almere zeker van de eerste plaats, uw aanmoedigingen kunnen de spelers heel goed gebruiken!

Raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)